Vape Love

mai mari de 150 lei

IATA TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE CEL MAI NOU CANABINOID HHC-O!

Indiferent dacă sunteți un consumator obișnuit sau sunteți curios despre canabis, HHC-O s-ar putea să vă sune nou si interesant.

Este un canabinoid relativ necunoscut care produce efecte psihoactive. Dar, vine din cânepă.

Acest fapt nu este unic, deoarece avem Delta 8, Delta 10 și THC-O care au și efecte psihoactive. Toate provin din cânepă, ceea ce le face să fie folosite legal.

Verificați catalogul nostru de cartușe de vaporizare HHC-O. Veți găsi tot felul de tulpini pentru a vă bucura de o lume de arome și efecte.

Fie că îți place să-ți începi ziua cu o sativa sau să-ți închei ziua cu o indica, VAPELOVE.RO te acoperă.

Bine, să vedem ce este nou despre HHC-O.

Ce este HHC-O?

HHC-O este un canabinoid recent descoperit cu proprietăți psihoactive. Dar, am menționat deja asta.

Să ne concentrăm pe „O” ciudat pe care îl are la sfârșitul numelui său.

Înseamnă că este o nouă versiune a canabinoidului HHC. Este ca ceea ce se întâmplă cu THC-O. Producătorii iau HHC și îi adaugă acetat.

Această procedură schimbă molecula de HHC, producând efecte mai puternice de care să te bucuri.

Experiența pe care o obțineți prin utilizarea HHC-O depinde foarte mult de doză și de terpenele care vin cu acesta.

Acțiunea combinată a terpenelor și canabinoizilor sporește beneficiile produsului pe care îl alegeți. Cu toate acestea, există beneficii generale de la care vă puteți face o idee bună despre ceea ce vă poate oferi.

HHC-O vă relaxează corpul și mintea, reducând simultan durerea și stresul. Anxietatea și durerile ușoare dispar, permițându-vă să vă simțiți mai controlați asupra corpului și asupra emoțiilor.

Asta dacă folosești o doză mică.

Dar, dacă cauți o experiență mai intensă, corpul tău intră într-o stare profundă de relaxare care te va face să dormi. Somnul este odihnitor și te trezești din nou.

Da, conform legii federale, este legal să utilizați HHC-O. Acest lucru se datorează legii agricole din 2018 aprobată de Congres. Se spune că produsele derivate din cânepă sunt permise.

Totuși, legiuitorii nu au putut prevedea apariția canabinoizilor psihoactivi în cânepă. Astfel, ai putea spune că este legal până acum.

Și, deși nu am putut spune viitorul legal al canabinoizilor, cel mai bine este să vă bucurați de ele acum.