Vape Love

mai mari de 150 lei

                                                                              

                                                                             CUM DEBLOCHEZ VAPORIZATORUL SAU CARTUSUL DE UNICA FOLOSINTA

 

                                                                                                                                                 CORECT

                                                                                                                                                 INCORECT

Înfundarea vaporizatorului sau a cartuşului de unică folosinţă este complet normală şi se întâmplă cu distilat HHC de înaltă calitate. Distilatul HHC apare la o densitate mare și adesea necesită un timp suplimentar de încălzire, mai ales atunci când este expus la lumină și la schimbări frecvente de temperatură. Dar nu intrați în panică, este o soluție foarte ușoară! Citiți mai jos și aflați cele mai bune practici pentru a vă împiedica înfundarea vaporizatorului și a cartușelor de unică folosință.

Dacă descoperiți că vaporizatorul sau cartuşul dvs. de unică folosință nu trage, cel mai simplu mod de a-l încălzi și de a-l desfunda este prin trageri (sau pufături) mici (3 secunde) din el până când simțiți fluxul de aer prin piesa bucală. Dacă gustați aroma tulpinii dvs., sunteți pe drumul cel bun.

Această senzație în gură este similară cu încercarea de a suge o sămânță de lămâie printr-un pai. Pentru cei dintre voi cu experiență, este asemănător cu dacă ați aprinde un rost, un trabuc, o țigară sau o țigară – procesul de câteva pufături sau trageri pentru a ilumina suficient zona uniform este ceea ce doriți să recreați.

După ce ați făcut câteva trageri pentru a vă încălzi stiloul înfundat și ați constatat că este încă înfundat, prindeți-vă buzele de piesa bucală și faceți o tragere puternică (veți simți că obrajii sunt absorbiți) timp de aproximativ 5 secunde sau până când obțineți flux de aer.